Droghandel vid ett dagis i Malmö – hur kan det ens fortsätta?

knarkrondellenJag sitter och läser lite om problemet nere i Malmö om den öppna droghandel som sker vid ett liten dagis. Jag har läst om detta förr men jag har hela tiden trott att det är på väg att åtgärdas i alla fall med fler poliser i området eller liknande. Detta läste jag om för kanske några månader sedan så det är ju ett tag sen nu.

I dag läser jag om att det typ har eskalerat ännu mer nu där barn i 9 års åldern har blivit hotad med pistol, när föräldern sedan ringer polisen dröjer det nästan 4 timmar för att de ska dyka upp och förhöra offret. Det är helt sjukt, vad händer med vårat fina Sverige där det i dag springer omkring grovt kriminella personer som säljer droger varje dag på exakt samma plats. Inte bara det utan de står även och värmer sig i porten där föräldrar och barn ska gå in till dagiset.

Ah jag blir faktiskt riktigt ledsen hur detta ens kan vara ett problem fortfarande efter så lång tid, de har ju känt till problemet i säkert 6 månader nu minst och inget händer. Antagligen står polisen helt handfallna med att kunna göra något i huvudtaget.

Tyvärr verkar utvecklingen inte gå åt rätt håll längre och kriminella personer tar allt mer över olika områden i våra storstäder men vad förväntar man sig när polisen inte får ta till våld i huvudtaget nästan.

Jag tycker politiker ska vakna upp omgående och faktiskt sätta igång en plan på hur de ska kunna få bukt med dessa problem i Malmö men även Göteborg och Stockholm har dessa problem. Jag läste att det skulle kosta närmare 300 miljoner bara för att få bukt med Malmö, visst det är mycket pengar men det är ju ett måste. Vi kan inte vänta med fixa dessa problem i vårat samhälle och antagligen blir det även dyrare ju längre man väntar med att åtgärda problemen.

Skärpning!

http://www.expressen.se/nyheter/langare-och-dagisbarn-mots-i-knarkrondellen/

Nu är det slut på mitt gnällande!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.